Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

Dance-avond Nightshift zoekt dj-talent

In samenwerking met Neushoorn geven we jou de kans om tijdens Nightshift je nieuwste en beste tunes te draaien in een door Boiler Room geïnspireerde setting.

In het kort: je wordt van dichtbij gefilmd terwijl het publiek achter je een dansje doet. De dj booth staat tegen een muur zo wordt jij, de dj, dus in een zeer intieme setting geplaatst tegenover je publiek. De opgenomen beelden gaan we als dj sets posten op Youtube en Soundcloud, kun je daar mooi publiciteit mee genereren door te sharen/liken/posten/reageren en uit te nodigen! Aan onderscheid maken doen we niet, of je nu al 10 jaar draait of net de magie van 2 nummers door elkaar aan het masteren bent, jij kunt hier aan meedoen.

Schrijf je in voor de enige echte 'Pressurecooker' van Friesland! Stuur een mailtje naar jeroen@neushoorn.nl met een zelfgemaakte mix van max. 20 minuten. Voeg een tekstbestand toe met je social media URL’s, een foto en je contactgegevens. Wie weet krijg jij dan een uitnodiging om te komen spinnen, draaien, dj'en, plaatjesleggen of gewoon lekker op play te drukken tijdens Nightshift in Neushoorn!