Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

FRIESLAND POP SINGER-SONGWRITERCONTEST

Ook dit jaar wordt er een Singer-songwriter contest georganiseerd door Friesland Pop! Een contest voor talentvolle singer-songwriters uit Friesland. Vorig jaar won Zippora Tieman mooie prijzen en die zijn er ook dit jaar. De winnaar krijgt een opnamedag in studio Hitfabryk + coaching, een optreden op Troubadour Treffen, bij Tromp Theater én een optreden op Freeze Festival! De nummers twee en drie winnen ook een optreden, namelijk bij Klankmotiv. Dus, ben of ken je een talentvolle singer-songwriter? Geef je dan op!

Aanmelden (met maximaal twee personen) kan tot 21 mei a.s via: info@frieslandpop.nl

Nog even ter informatie: Er zijn twee halve finales, waarvan je aan één meedoet.

  • 3 juni halve finale bij huiskamertheater ‘Concerts & More @ De Wier’, Koarnjum (nabij Leeuwarden)
  • 9 juni halve finale in ‘It Koartling’, Buitenpost
  • op 21 juli is de finale tijdens Farmfest, Oldetrijne