Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

Gea Struiksma

Backstage > Professionals > Manager > Gea Struiksma Acta Theater en Muziek

Acta Theater en Muziek heeft eigen muzikale en theatrale acts onder haar management en handelt de boekingen zelf af. Onder het management van Acta vallen:

Mick & Sugar - Interactief cabaretesk duo dat door het hele land optreedt op zeer uiteenlopende locaties en gelegenheden. Zoals jubilea, vrijgezellenuitjes, bruiloften, trouwplechtigheden, gala's, recepties, beurzen, congressen, seminars, feesten, rondvaarten, boottochten, braderie, straatfestivals, feest- en kerstmarkten.

The Sugar Berries - The Sugar Berries is een akoestisch trio dat hitjes uit de roerige jaren '20 tot de swingende '50s ten gehore brengt, aangevuld met recentere nummers die door hen in een smakelijk ouderwets, maar heerlijk hip jasje zijn gestoken. Sugar zingt en presenteert op innemende wijze, ze wordt bijgestaan door The Berries op gitaar, bas en banjolele. Met hun pakkende muziekjes brengen zij u in de sferen van New Orleans uit de tijd van de Ragtime, de Boogie-Woogie en de Honky Tonk. In hun programma "Je bent wat je eet" nemen ze de huidige eetcultuur op de hak. U krijgt liedjes voorgeschoteld over gerechten om van te watertanden. Of om van te gruwen, want smaken verschillen...

The Darles Chicken Singers - Donna & Darles Chicken zwerven door het hele land en zingen op jammerlijke maar innemende wijze kerstliedjes voor en met het publiek. Interactief duo...kwintet, speciale act voor kerstmarkten, recepties en andere feesten rond de kerst en oud & nieuw.

Crocodile Smile live band - Speelt op feesten, gala's, swingende bruiloften, festivals en andere evenementen. Het repertoire bestaat uit authentieke funk, soul en disco hits, die op pakkende en verrassende, eigen ***vette*** wijze worden gebracht. De line-up bestaat uit zes zeer ervaren muzikanten.

Meer: zie onze website.