Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

Mr. Wallace

Backstage > Artiesten > Band > Mr. Wallace Reggae / Reggae/Ska

Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace in volle vaart door Nederland. Retestrak, uptempo en met een poppy feel die je sinds No Doubt en the Selecter niet meer hebt gehoord speelt deze band overal de zalen plat.

Vanaf de eerste optredens is het duidelijk dat de band een succesformule bezit: een opvallend goede zangeres, een knallend blazersduo, funky toetsenist en erstrakke ritmesectie, gecombineerd met een enorme hoeveelheid enthousiasme. Vroeg in het bestaan van de band doet de kans zich voor om in het voorprogramma te spelen van Def P en de Beatbusters. Deze kans wordt met twee handen aangegrepen en in een afgeladen Poppodium Romein valt de band op bij Jasper Bax van BOOMBAX Boekingen & Management. Er blijkt een gemeenschappelijke klik te zijn en al snel neemt hij de band onder zijn hoede. Dit samenwerkingsverband blijkt een succes en zorgt voor vele goed ontvangen shows in heel Nederland en brengt de band zelfs over de grens.

In het hierop volgende jaar profileert Mr. Wallace zich als een veelbelovende ska band. Er wordt indruk gemaakt op festivals als de Zwarte Cross en grote popzalen als de Melkweg, de Oosterpoort en Paradiso worden steevast op hun kop gezet. De band wordt uitgenodigd door de 3FM studios en ook worden succesvolle showcases gespeeld tijdens Eurosonic in hometown Groningen. Als kers op de taart worden verschillende popprijzen in de wacht gesleept. Met geplande studio opnames in het voorjaar van 2012 belooft ook dit een goed jaar te worden waarin Mr. Wallace haar reputatie als bijzonder energieke en strakke feel-good-band waar gaat maken.

Meer informatie: www.mrwallace.nl