Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

NafNaf

Backstage > Artiesten > Band > NafNaf Metal / Rock

Progrock band NafNaf is Wim Abbring (basgitaar), Mark Kreule (drums & zang) en Nick Schoemaker (gitaar & zang). Met verscheidene jaren ervaring in uiteenlopende bands (o.a. Malefiz, Terdor, AU) hebben ze besloten om hun krachten te bundelen met als doel een eigen vorm van progessieve rock te maken. In hun muziek zijn invloeden van Yes, Tool, Captain Beefheart en vele anderen terug te horen. Vanaf 2012 is NafNaf op de podia te vinden en is hun eerste EP, Wahnsinn, opgenomen.

NafNaf is begonnen als experimentje ergens in 2009. Begin 2010 werd in Brussel het eerste optreden gegeven. Een fantastische ervaring, geen muzikaal hoogtepunt. Er was duidelijk meer nodig: repeteren! In 2011 werd er eindelijk regelmatig gemusiceerd door het trio en werden de plannen om als band verder te gaan conctreter. Nieuwe nummers werden geschreven en er werden optredens vastgelegd. NafNaf was een feit.

Ondertussen zit het repertoire er strak in, is NafNaf regelmatig op de podia te vinden en eind 2012 wordt de eerste EP, Wahnsinn, uitgebracht. Je moet er van houden, maar wij vinden het keer op keer genieten.

Wilt u NafNaf op uw podium, vragen of commentaar? Neem dan contact op via info@nafnafmusic.com.