Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

Rabies

Backstage > Artiesten > DJ / Producer > Rabies Hip Hop / House / Techno

Bent u op zoek naar een ervaren allround house dj? dan hoeft u niet verder te zoeken. Ik ben begin jaren '90 als hobby begonnen met het mixen van hiphop en house tapes en ben sinds half jaren 90 actief als dj in discotheken, op dancefeesten en op festivals voornamelijk in de drie noordelijke provincies. De stijl die ik draai is te omvatten als house uit de jaren90 in de breedste zin van het woord. Dus van de rustige stijlen (oldschool) house, trance en techno tot early rave en happy hardcore. Daarnaast draai ik ook hedendaagse house, trance en techno die gespireerd is op vroeger. Ik draai zowel korte sets als opbouwende (avondvullende) sets.

In het kort iets over mijn verleden: Vanaf half jaren 90 tot het heden maakte ik deel uit van het duo Rabies & Alian. Door de jaren heb ik een lange cv opgebouwd met zeer veel optredens in caf, clubs, op feesten en festivals maar ook op diverse regionale en nationale radiozenders. Momenteel ben ik resident dj van House the 90s. Een populair concept dat buiten een vaste en een on-tour editie ook hostingpartner op diverse (outdoor) festivals is.

Door mijn jaren ervaring heb ik een zesde zintuig ontwikkeld en voel ik het publiek haarfijn aan waardoor de dansvloer binnen de kortste keren is gevuld.

Mocht u geteresseerd zijn voor uw locatie of feest, of een referentielijst willen ontvangen dan kunt u mij een e-mail sturen (rabies303@gmail.com). U kunt tevens de links naar mijn sociale media aanklikken waarop u divers beeld en geluidsmateriaal aantreft.