Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

Redeemers

Backstage > Artiesten > DJ / Producer > Redeemers Hardstyle

Wij zijn DJ Redeemers, beter bekend als Arjen Holkema & Kevin Leenstra en beide geboren in 1994. Een aantal jaren geleden zijn wij begonnen met draaien van hardstyle. Met beiden eigen platen keus en variabele mix stijl proberen we voor elk feest weer het uiterste te halen. Wat voor ons hoog in het vaandel staat is aandacht voor het publiek.

Wat wij vaak zien is dat het publiek vraagt om tracks, DJs luisteren hier vaak niet naar. Dit vinden wij erg belangrijk om dit wel te doen. Het publiek zijn je klanten en wij het product. Met al meer dan ruim vijftig gigs hebben wij zeker al ervaring om te draaien op feestjes. Wij hebben o.a. het podium gedeeld met Wildstylez, Frequencerz, B-Front & Crypsis. Van mainstream tracks tot het rauwe beukwerk we doen het allemaal, toch hebben we een voorkeur aan raw hardstyle. Raw heeft voor ons een ruim begrip, dit kan gaan van Scantraxx A2 tot Theracords en zelfs Spoontech. Dit hangt volledig van de soort avond het zou moeten worden en waar het publiek voorkomt.

Alle gigs zijn voor ons een super ervaring maar de hoogte punten uit onze carrie waren toch wel:

Festival: Bijzonderheid: - Indicator in Groningen mogen draaien op de mainstage met Frontliner, Noisecontrollers, Frequencerz, Radical Redemption, Digital Punk, Titan, Deetox, Phuture Noize en vele andere toppers. 1000 man - Beatbusters in Sans Souci mogen draaien met Crypsis - Beuk Night in Club Prins mogen draaien na B-Front & Wildstylez - Flinke Pink 2013 in Leek 300 400 man - Hardstyle Evolution in Chez 5 areas op een geweldige locatie - Hard Noise in Grand Cafe de Prins Mogen draaien na Frequencerz - OT Festival in Hoornsterzwaag 400 500 man - The Centre in Joure Het vaste publiek dat we daar hebben opgebouwd - Indicator Contest in Huize maas om de geweldige sfeer die daar aanwezig is.

Hebben wij interesse bij u opgewekt? Op de volgende link valt een demo te beluisteren van DJ Redeemers in een mainstream raw sfeer. https://soundcloud.com/djredeemers/redeemers-demo Bent u enthousiast geworden? Of heeft u nog vragen? Voor alle vragen kunt u reageren op dit bericht en we zullen u zo vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Facebook : http://www.facebook.com/DjRedeemers Twitter : http://twitter.com/djredeemers Youtube : http://www.youtube.com/djredeemers Soundcloud : http://soundcloud.com/djredeemers