Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

Superbug

Backstage > Artiesten > Band > Superbug Metal

SUPERBUG: HEAVY ROCK FROM THE LOWLANDS! Al bijna 15 jaar een begrip in powerrockminnend Nederland en daarbuiten. Met enthousiasme en een enorme passie bestormen de mannen van Superbug al jarenlang de podia om de pannen van het dak te spelen en het publiek in a state of rock en totaal gek te krijgen. Vakmanschap, dynamiek, een bruut volume en melodie afgewisseld met stampende riffs: Superbug laat het zien en horen!

Na het debuutalbum Dont Let The Bad Bugs Bite is er in 2010 de opvolger, simpelweg SUPERBUG II genaamd uitgekomen. De cd is opgenomen in een tijdspanne van drie jaar en telt elf typische Superbug-nummers. Dat betekent: een eigen geluid, beukende drums, ronkende gitaren, magistrale vocalen en pakkende refreinen. Tel daarbij op de moddervette productie en je weet dat de cd een waar luistergenot is voor de echte rockliefhebber! De band is nu net de studio ingeweest voor een EP met 3 nummers waarvan ALL FUCKED UP de nieuwe single/video wordt.

Een show van Superbug staat garant voor een avond onvervalst genieten van echte muziek en de show behoort sinds jaren tot het beste wat de Nederlandse rockscene te bieden heeft. De komende maanden kunnen de podia in binnen- en buitenland weer kennismaken met de BUGS. Superbug is coming to your town!!! We serve ROCK & ROLL!!!