Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

The Inside Man

Backstage > Artiesten > DJ / Producer > The Inside Man Hardstyle / House

Zijn naam is Hendrik Stoker, 22 jaar en is nog maar anderhalf jaar bezig met n van zn favoriete hobbys, namelijk; het draaien van de beste hardstyleplaten onder de naam The Inside Man. Zijn stijl is hard en euforisch tegelijk. In zijn sets bouwt hij dan ook het liefst op met een euforische plaat om zo langzaam naar de rauwere kant van hardstyle te gaan. Hierbij wordt er zorgvuldig een goede mix tussen oude en nieuwe platen gezocht.

Zijn passie voor het dj-vak begon toen hij op zn zestiende hardstyle begon te mixen door het gebruiken van virtual dj. Na een paar jaar vond hij dat het wel eens tijd was om te kijken of dit ook op cd-spelers en een mengpaneel zo makkelijk zou lukken. Dit was een groot succes.

Ondertussen heeft hij al vele optredens achter zn naam staan waarbij Kolkbeatz, Black & White het eerste feest was waar hij zijn passie voor hardstyle aan het publiek mocht tonen. Vanaf dat moment wou hij alleen maar meer. In deze korte tijd heeft al met verschillende grootheden zoals: Frequencerz, B-Front, Degos & Re-Done, Adaro, AVIO, Deetox, Tommyknocker en Endymion in de line-up mogen staan. Ook heeft The Inside Man deel uit gemaakt van Frisians 4 Hardstyle

The Inside Man in het kort: H opkomende talent als hardstyle-dj. Hij geniet van wat hij doet en wil zijn liefde voor hardstyle aan alle mensen meegeven die ook van hardstyle houden om samen met hen helemaal los te gaan.