Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

Popronde Leeuwarden

Op 22 september strijkt de Popronde weer neer in het centrum van Leeuwarden. De line up wordt pas vijf weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt, maar duidelijk is dat ook dit jaar weer de meest talentvolle acts naar Leeuwarden komen.

Uit een recordaantal inschrijvingen zijn 144 talentvolle bands en artiesten gekozen die vanaf 14 september zullen meereizen met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland, dat dit jaar 41 steden door het hele land zal aan doen.

144 zijn het er, de bands, acts en artiesten die geselecteerd zijn voor Popronde 2017. Uit meer dan 1100 aanmeldingen werden zij door een uit een 146 personen bestaande selectiecommissie uitverkoren om vanaf 14 september door het hele land te touren. 144 acts, die allemaal gretig en enthousiast zijn om zichzelf te presenteren aan een nieuw publiek, door heel Nederland.

Ook Friesland is dit jaar weer vertegenwoordigd in de selectie voor de Popronde. Korfbal en CIEL zijn uit een recordaantal aanmeldingen geselecteerd om mee te touren en de rest van het land te veroveren dit najaar.

 

22 september 2017

Locatie:
De binnenstad van Leeuwarden

Plaats:
Leeuwarden

Datum:
vrijdag 22 september 2017

Aanvang:
18:30

Entree:
Gratis entree