Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

Huiskamerconcerten

Huiskamerconcerten: Een kans voor beginnende artiesten

De artiest kan zijn of haar repertoire ontwikkelen door op te treden in een locatie met een laagdrempelige en goede sfeer. De locatie kan zijn of haar eigen klant/vriendenkring een plezierige tijd geven, door met zijn allen naar de beginnende artiest te luisteren.

Welke locaties zijn geschikt?

Alle locaties, welke beschikken over een kleine, gezellige ruimte met een intieme en knusse sfeer zijn geschikt voor Huiskamerconcerten. Locaties die u al voor gegaan zijn, zijn: Lunchroom/Brasserie Adema, Eetcafé/Restaurant Spinoza en Stenden Hogeschool Leeuwarden. Een Huiskamerconcert bij iemand thuis kan natuurlijk ook gewoon. Het is mogelijk om een echt luisterconcert te hebben, maar ook als achtergrondmuziek, waarbij de aanwezigen andere activiteiten kunnen uitvoeren. 

Welke artiesten zijn geschikt?

Alle artiesten die staan ingeschreven bij Friesland Pop, zijn te boeken voor een Huiskamerconcert. De voorkeur gaat uit naar singer-songwriters. Afhankelijk van de artiest worden er covers en/of eigen liedjes gespeeld op een akoestische of versterkte manier in één of meerdere talen. Naast dat de artiest aan zijn of haar carrière kan sleutelen, ontvangen zij ook graag een gage.

Voor meer informatie over de artiesten, kijk je op onze Backstage. Hier kan achtergrondinformatie worden gevonden en kan er ook muziek worden geluisterd van de artiest. Om een Huiskamerconcert te boeken kan contact worden opgenomen met huiskamerconcerten@frieslandpop.nl