Profiel aanmakenWachtwoord vergeten?

Sa Fier Fan Hûs

Friesland Pop is eind 2015 begonnen met een nieuw project: Sa Fier Fan Hûs. Het is een video-project waar jonge Friese filmmakers en videografen gekoppeld worden aan talentvolle bands en acts uit de provincie, om te komen tot een toffe videoclip. Voorwaarde: het moet een mooie locatie in Friesland zijn, en in de video moet deze locatie ook goed tot zijn recht komen.

Per video is een microbudget beschikbaar om de gemaakte kosten te kunnen dekken. De bedoeling is om jonge filmers en videografen (werk-)ervaring te bieden, te netwerken en in contact te komen met muzikanten. We willen mooie, spannende locaties in Friesland zichtbaar maken; plekken waar er een link gemaakt kan worden met de muziek. Dit kan dus buiten en/of binnen zijn. Veel creatieve vrijheden dus; waarbij de muzikanten en de filmmakers samen het concept kunnen bedenken. De artiest heeft aan het eind een volwaardige video; vrij te gebruiken voor eigen promotie. Friesland Pop bewaakt het project.


Meedoen? Heel graag! We zoeken met name filmmakers en videografen die graag eens een video zouden willen schieten. Maak jezelf kenbaar door te mailen naar titus@frieslandpop.nl en meld je aan bij onze facebook-groep.

Bands/acts en singer-songwriters zijn ook welkom; maar bij veel aanbod zullen we moeten kijken naar de beste ideeën (locatie, en waarom) en relevantie (past het binnen de planning van een band/artiest).

 

Mundo Park - Let's Unite

Mundo Park - Let's Unite

 

Tolls - Where Words Don't Belong

 Tolls Where Words Don't Belong

 

Icky Pack - Pills